Kişisel Gelişim

Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç PDF indir

Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç PDF Oku indir, Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç kitabı The Power of Positive Thinking II: Interfaith 21st Century Edition sayfadan oluşmakta ve 328 boyutundadır. Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç kitabının kapağı ise 9786256036277 özelliğine sahiptir. 10.09.2024 dilinde yazılmış olan Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç kitabını Serkan Göktaş numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç kitabını PDF indir.

Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç PDF

Güçlükler karşısında nasıl ayakta kalınır? Her şey bu kadar zorken kalbi kuvvetlendirmek, ümidi besleyen bir inanç taşımak olabilecek mü? İşleri yoluna koymanın sırrı ne?
 
Norman Vincent Peale’in “Olumlu Düşünmenin Gücü” kitabı, bu sorulara yanıt vermekle kalmıyor, bunun yanı sıra sizi kendinizin en iyi versiyonunu yaratmaveyavet ediyor. Hayat size ekşi limonlar verdiğinde, şikâyet etmek yerine onlardan tatlı bir limonata yapabilmeniz için leziz bir tarif sunuyor. 
 
Modern zamanların en etkili kitaplarından birisi olan “Olumlu Düşünmenin Gücü” dünya çapında 24 milyondan fazla sattı ve 42 dile çevrildi. Hasan Abdullah Ismaik’in katkılarıyla zenginleşen elinizdeki genişletilmiş baskıyla da daha kapsayıcı hâle geldi. 
 
Bu ilham verici kitabın rehberliğinde, olumsuz düşünce kalıplarını aşmayı öğrenirken, karşınıza çıkan önüne geçeri nasıl fırsata çevireceğinizi keşfedecek ve yaşamınıza anlam katmanın yollarını bulacaksınız.

Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç Özeti

Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç Pdf Oku

Olumlu Düşünmenin Gücü Üç Kutsal Dinin Işığında Umut ve İnanç Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu