Kişisel Gelişim

Ben Kendime Yeterim PDF indir

Ben Kendime Yeterim PDF Oku indir, Ben Kendime Yeterim kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Ben Kendime Yeterim kitabının kapağı ise 184 özelliğine sahiptir. 9786254418570 dilinde yazılmış olan Ben Kendime Yeterim kitabını 30.01.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Ben Kendime Yeterim kitabını PDF indir.

Ben Kendime Yeterim PDF

Nereye gittiğini bilen birine, bütün dünya yol verir.
 
Karanlık, ne kaderindir ne de bir zaman…  Çakacağın bir kibrite bakar aydınlığın. Herkes kendi yolunun ışığı olmak zorundadır. Ne geçmişin gölgesine kaç ne de geleceğin belirsizliğinden kork… Hayat, bilinmezliğiyle güzeldir aslında. Hesapsız kitapsız oluşuyla sürprizlidir. Hiçbir şeyin garantisi yok… Tam da bu yüzden cesur olanların sahnesidir dünya…
Sahnenin kenarındaki güvenli koltuklarında oturup, olan biteni seyredenler ne bilsinler yaraları iyileştirebilmeyi, ne bilsinler düştükten sonra ayağa kalkmanın hazzını, ne bilsinler aşkı, ayrılığı, hayal kırıklığını ve her şeye rağmen yeniden sevebilmenin gücünü? Ne bilsinler kaybetmeyi, kazanmayı? Yolda olmak yaşamaktır, sahnede olmak hayatta olmaktır.
 

Ben Kendime Yeterim Özeti

Ben Kendime Yeterim Pdf Oku

Ben Kendime Yeterim Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu