Kişisel Gelişim

Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama PDF indir

Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama PDF Oku indir, Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama kitabının kapağı ise 80 özelliğine sahiptir. 9789752476684 dilinde yazılmış olan Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama kitabını 23.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama kitabını PDF indir.

Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama PDF

Kendi Zamanının Efendisi Ol: Erteleme Davranışını Yenme Rehberi

Bu kitap, ertelemenin nedenlerini anlama ve zamanı etkili bir biçimde yönetme konularında size klavuzluk edecek. Yazar, kendi kişisel tecrübelerinden yola çıkarak, okuyuculara ertelemenin tuzaklarından nasıl kaçınılacağını ve zamanı daha verimli kullanmanın yollarını gösteriyor. POMODORO tekniğini temele alarak, günlük yaşamınızı düzenlemenize yol gösterecek stratejik yollar sunuyor. Motivasyonunuzu yükseltmek ve hedeflerinize odaklanmak için ertelemenin nedenlerini anlama ve zamanı etkili bir biçimde yönetme konularında size klavuzluk edecek.
Eğer zamanı etkili bir biçimde yönetmekte zorlanıyor, Sürekli ertelediğiniz işlerinizi ardından telaş içinde yetiştirmeye çalışıyorsanız, bu kitap sizin için bir kılavuz olacak.
 

Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama Özeti

Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama Pdf Oku

Erteleme Davranışı Pomodoro Tekniği ve 21 Günlük Planlama Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu