PDF Kitap

Cehennemdeki Üniversiteliler PDF Oku indir

Cehennemdeki Üniversiteliler PDF oku indir, A. M. Celal Şengör tarafından kaleme alınan Cehennemdeki Üniversiteliler kitabı, 248 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Cehennemdeki Üniversiteliler kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Masa Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Cehennemdeki Üniversiteliler pdf oku, Cehennemdeki Üniversiteliler PDF yandex, Cehennemdeki Üniversiteliler PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Cehennemdeki Üniversiteliler PDF Oku

“Bizi kurtaracak ne romantik solculuk ne de garibancı sağcılıktır! Unutmayalım: En hakiki mürşit ilimdir, fendir; ondan ayrılmak gaflettir, dalalettir.” 

 

Celâl Şengör bu kitabında, cehaletin itibar gördüğü ve eğitimin itibarsızlaştırıldığı Türkiye ütopyasında yaşadıklarımızı ve yaşamaya mahkûm bırakılacaklarımızı gözler önüne çıkarıyor. Bilimden siyasete, tarihten coğrafyaya konu açarken bir eğitimci ustalığıyla geleceğimizi aydınlatacak meşalenin taşıyıcılığını üstleniyor. Aydınlık bir Türkiye’yi olabilecek kılmamız için; Atatürk’ün bugünkü çocuklarını, yani üniversite cehennemine maruz bırakılmış koca bir kuşağı mücadeleye davet ediyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu