Tarih

Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi PDF indir

Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi PDF Oku indir, Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi kitabı 9786050651461 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 14.10.2024 dilinde yazılmış olan Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi kitabını Orhan Sakin numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi kitabını PDF indir.

Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi PDF

Dr. Rıza Nur’un bugüne dek gün yüzüne çıkmamış, mütareke senelerında Kahire’de paylaşılan tek nüsha el yazması eseri ilk defa basıldı. Eser, Ermeni Tarihi’nin bugüne dek hiç konuşulmayan taraflarını birinci ağızdan gün yüzüne sermektedir.
 
İncelendiğinde okuyucular aracılığıyla da görüleceği üzere eser, büyük miktarda batılı ve ermeni kaynaklara dayanılarak hazırlanmıştır. Konu ile ilgilenenler için yararlı bulunacağı mülahazasıyla tarafımızdan notlar ilavesiyle yayıma hazırlanmıştır.
 
“Bu eseri Türkiye’de bulunan ve vatanımızda tasarruf hakkı iddia eden milletlerin tarihini kaleme alıp, onların vatanımızda hakkı olup olmadığını, Türk milletine ve ricaline ve aleme göstermek için yazdım, çünkü kimse bilmiyor.
 
Kudret-i âliye dünya çapında iki milleti ebediyen perişan etmiş, hicretten hicrete sürmüş, yeryüzünün her tarafına dağıtıp garip bir surette yaşamaya mahkûm eylemiştir. Bu milletlerden birincisi Yahudi ikincisi Ermenilerdir”
Dr. Rıza Nur

Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi Özeti

Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi Pdf Oku

Antik Çağdan Günümüze Ermeni Tarihi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu