PDF Kitap

Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi PDF Oku indir

Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi PDF oku indir, Ahmet Çağrı Özer tarafından kaleme alınan Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi kitabı, 214 sayfadan bir araya gelmiştir. 1. Hamur değeri ile basılan Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi kitabı 16,5 x 24 ebatında olup, 2024 Nobel Bilimsel Eserler tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi pdf oku, Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi PDF yandex, Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Gambot Diplomasisi – Türk Savunma Sanayii Yükselişi PDF Oku

Yaşadığımız asrın son çeyreğinde ülkeler arası sistem içerisinde diplomasi ve savunma sanayii, devletler için stratejik karar alma süreçlerinin en kritik unsurları hâline gelmiştir. Bu kitapta, Ege ve Akdeniz jeopolitiğinde Türkiye’nin güç kullanımında doktrin olarak gambot diplomasisi kavramını tüm perspektifleriyle ele alarak Türk savunma sanayii gelişimi eşgüdümünde gambot diplomasisinin şimdilerdeki karşılığını neşretmek istedik.
Eserimiz, ülkeler arası ilişkiler ve savunma sanayii bölgesindeki gelişmelere istinaden stratejik düşünceyi ve diplomasiyi yeniden şekillendiren unsurları keşfetmek isteyenlere bir rehber olması temennisiyle hazırlanmıştır.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu