Edebiyat

Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri PDF indir

Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri PDF Oku indir, Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri kitabının kapağı ise 304 özelliğine sahiptir. 9786259808659 dilinde yazılmış olan Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri kitabını 14.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri kitabını PDF indir.

Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri PDF

Menteşe Ovası’na, soğuk ve yağmurlu bir bahar geliyordu, hiç acele etmeden. Taze çiçeğe durmuş bir zeytinliğin önündeki yolun tam ortasına oturan köylüler, yarım varilin içine ateş yakıp halen bir hafta önce kestikleri yaşlı zeytin ağacının kütüğünü attılar alevlerin ortasına. Kuru zeytin kütüğü iniltiler çıkararak, yağlı zeytin kokusu yayarak yandı.
Kadın, yaşlı, çoluk çocuk köylüler zeytinlerini, çam ormanlarını korumak için oturmuşlardı yol üstüne. Gövdelerini, birkaç kilometre ötede, ormanı aç bir kurt gibi kemiren çimento fabrikasına kömür kazanı taşıyan kamyonların önüne atmışlardı. Ne süredir unutulmaya yüz tutan cenk meselleri gelip yerleşti dillerine. “Yeter bu topraklara ettiğiniz eziyet” deyip kalktılar ayağa… Zeytin, yanıp küle dönerken bile yaren oldu köylülere. Kuru gövdesinden git gide artan son iniltisi köylülerin kavga türkülerine karıştı…

Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri Özeti

Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri Pdf Oku

Bir Yaz Sonu Ağrı’sı Doğa ve Direniş Öyküleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu