Edebiyat

Lacivert Tanrıça PDF indir

Lacivert Tanrıça PDF Oku indir, Lacivert Tanrıça kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Lacivert Tanrıça kitabının kapağı ise 172 özelliğine sahiptir. 9786259827353 dilinde yazılmış olan Lacivert Tanrıça kitabını 14.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Lacivert Tanrıça kitabını PDF indir.

Lacivert Tanrıça PDF

Lacivert tanrıça, Doğu Akdeniz’de, Arkeoloji, Mitoloji, Tarih üzerine bir roman.
 
MÖ II. Binin başı, Girit. Tanrıçalar güçlerinin doruğundalar. Girit adasında Minos kültürünün yöneticisi Minos’ta görünür iktidarının doruğundadır. Minos, Daidalos’tan karışık planlı büyük bir saray tasarlamasını ister. Bu saray aslında mitlerin en gizemli ve korkunç karakterlerinden biri içindir. Diğer taraftan adada Minos’un kovaladığı ufak bir kız bir gün denize düşer. 
MÖ II. binin sonu Ege Denizi ve Ege adaları… Kırmızı Ada’nın Lacivert Tanrıçası gelmekte olan kötü zamanlar için endişelenmekte ve halkını korumak istemektedir. Hem Akdeniz halkları büyük tehdit altındadır hem de tanrıçalar. Lacivert Tanrıça kendini sürekli olarak yüzlerce yıl öncesini düşünürken bulur.  
1979 İstanbul. Genç bir öğrenci olan Rita Ela Molinari Klasik Arkeoloji doktorası yapmaktadır. İstanbul’da siyasi ortam çok gerilimlidir ve terör zamanları yaşanmaktadır. Doktora tezi için araştırmalar yapmakta olan Rita, kendi yaşamı için büyük bir sınav verecektir. Tanrıçalar binsenelerdır bu sınavın sonucunu beklemektedir. 

Lacivert Tanrıça Özeti

Lacivert Tanrıça Pdf Oku

Lacivert Tanrıça Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu