Kişisel Gelişim

Kil Mucizesi PDF indir

Kil Mucizesi PDF Oku indir, Kil Mucizesi kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kil Mucizesi kitabının kapağı ise 160 özelliğine sahiptir. 9786052694275 dilinde yazılmış olan Kil Mucizesi kitabını 05.06.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kil Mucizesi kitabını PDF indir.

Kil Mucizesi PDF

Kil tarihin ilk “marka ilacı” idi ve her derde deva olarak dağıtılıyor yahut satılıyordu. Osmanlı hekimleri zehirlenmelerdeki tesirini “benzeri olmayan, hayret edilecek derecede etkili” olarak ifade ediyorlar.
Kilin tedavide kullanım bilgileri kadim tıbbın bildiği ve rutin olarak tedavide kullandığı bilgilerdi. Çağdaş tıbbımızın unuttuğu bu bilgiler şimdilerde araştırılıyor ve sıra sıra ispat ediliyor.
 
Bu kitaplarda kilin nasıl tedavi edileceğinin bunun yanında efsanelerdeki yerini de okuyacaksınız . Efsanelerdeki Tanrı Vulcan’ın, Artemis’in Afrodit’in kilini tanıyacak,  Galaksinin koruyucusu “Yeryüzü Yıldızı” olan beyaz kil ile de dünyayı etkileyen yıldızlar efsanelerindeki yerini öğreneceksiniz.

Kil Mucizesi Özeti

Kil Mucizesi Pdf Oku

Kil Mucizesi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu