Kişisel Gelişim

Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon PDF indir

Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon PDF Oku indir, Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon kitabı 02.02.2022 sayfadan oluşmakta ve 144 boyutundadır. Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon kitabının kapağı ise 9786052793091 özelliğine sahiptir. Meryem Selva İnce dilinde yazılmış olan Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon kitabını Havva Yılmaz numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon kitabını PDF indir.

Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon PDF

Türkiye’de çocuk edebiyatına yönelik eleştiri çalışmalarında büyük bir noksanlık göze çarpar. Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon çocuk edebiyatı ürünlerinin ciddiyetle ele alınıp eleştirel bir bakış açısıyla incelendiği metinlere bi hayli ihtiyaç duyulan bir noktada okurla buluşmaya hazırlanıyor.
Bu kitapta bulunan makalelerde temelde bir metnin bir başka metinle kurduğu ilişkiyi yahut iki metnin türlü bağlamlarla girdiği diyaloğu merkezine alan ‘metinlerarasılık’ kavramının çocuk edebiyatındaki izdüşümlerini inceliyor.
Çocuk Yazını web portalı bünyesinde üretilen ve çocuk edebiyatı ürünlerinde metinlerarasılığın uygulanabilirliğine dikkat çeken çeşitli metinler, Erdem Yayınları iş birliği ve titiz bir ekip çalışması sonucu bu alanın alakalıleri için kaynak bir kitap hâline geldi.

Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon Özeti

Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon Pdf Oku

Metinlerarasılık, Yeniden Yazım ve Adaptasyon Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu