Kişisel Gelişim

Aydınlanmanın Doruk Noktası PDF indir

Aydınlanmanın Doruk Noktası PDF Oku indir, Aydınlanmanın Doruk Noktası kitabı The Highest Level of Enlightenment sayfadan oluşmakta ve 128 boyutundadır. Aydınlanmanın Doruk Noktası kitabının kapağı ise 9786258471182 özelliğine sahiptir. 01.10.2024 dilinde yazılmış olan Aydınlanmanın Doruk Noktası kitabını Ayhan Semih Koç numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Aydınlanmanın Doruk Noktası kitabını PDF indir.

Aydınlanmanın Doruk Noktası PDF

Aydınlanmanın Doruk Noktası’na hoş geldiniz. Muhtemelen önceden deneyimlediklerinizden fazla daha değişik bir yolculuğa çık­mış yer alıyorsunuz.
Zihniniz cümleleri takip etmeye çalışırken ruhunuzun her kelimeyi kavra­dığından emin olabilirsiniz!
Aslını söylemek gerekirse, Dr. Hawkins’in araştırma­sına göre yalnızca bu kitabı okuma eylemi bile enerjiniz ve spiritüel gelişimi­niz üzerinde olumlu bir güce sahip olabilir. Bu kitabın sürekli olarak ve tekrar tekrar okunmasını öneriyoruz. Bunu yaparken net bir biçimde daha yüksek bir bilinçten kaynaklanan bilgelik ve içgörü katmanları keşfedeceksiniz. Zaman zaman kitap sizde bir bulmaca duygusu yaratabilir.  O zaman enerji çalışmasının devam ediyor olduğunu bilin. Egosal zihniniz boğuşurken ruhunuz yükselmeye hazırdır…
David Hawkins insan vücudunun birinin zihinsel durumuna bağlı olarak daha kuvvetli yahut daha zayıf duruma geldiğini gösteren 29 yıllık bir çalışma yürüttü. İnsan bilincinin haritasını çıkaran, 1’den 1000’e kadar bir ölçek yarattı. Bilinç Haritası adını verdiği, ileri teorik fizikteki güncel keşiflere ve kaos teorisinin doğrusal olmayan dinamiklerine dayanan bu ölçek bir anlamda yaşamın, evrenin sırrını ortaya koyuyor.
Dünyadaki tüm bilgisayarların kapasitesinin ötesindeki bilgilere anında erişebilseniz nasıl olurdu? Gelmiş geçmiş insanlık tarihi boyunca olmuş her şeyin hakikatini öğrenebilseydiniz? İhtiyaç duyduğunuz her cevaba ulaşabilseydiniz? İşte bu kitap bunun nasıl olabilecek olduğunu anlatıyor.

Aydınlanmanın Doruk Noktası Özeti

Aydınlanmanın Doruk Noktası Pdf Oku

Aydınlanmanın Doruk Noktası Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu