Kişisel Gelişim

Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı PDF indir

Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı PDF Oku indir, Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı kitabının kapağı ise 168 özelliğine sahiptir. 9786258446456 dilinde yazılmış olan Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı kitabını 12.04.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı kitabını PDF indir.

Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı PDF

“Planların ötesinde daima bir büyük plan mevcuttur. Teslimiyet bilgisine ulaşıldıkçe hayat kolaylaşır.”
Biz insanlar kâinatı var eden birlik ve birliktelik enerjisinin bölünemez, ayrılamaz birer parçasıyız. Ömrümüz boyunca yaşadıklarımız, karşımıza çıkan insanlar, arada bir canımızı yakan arada bir sevindiren durumlar da bu harikulade bütünün olmazsa olmaz birer parçası aslında.
Kâinatta gerçekleşen her şey gerektiği zamanda ve olması gerektiği biçimde yaşanıyor. Olanların tümü bütünlüğümüze katkı sunmak ve şu ânımıza hizmet için gerçekleşiyor. Bu müthiş enerjiyi ve işleyişi kavrayabildiğimizde; geçmişe takılmak veya gelecek için endişelenmek yerine içinde bulunduğumuz ânı yaşayabildiğimizde, yaşamın nasıl kolaylaştığını ve dengeye kavuştuğunu göreceğiz. Hayatın o mucizevi, lezzetli tadını almaya başlayacağız.
Kendine Dönüşüm ve Eril-Dişil Denge konularında uzun süredir eğitimler veren Elif Zorcan tecrübelerinden süzdüğü, gerçek yaşam öyküleriyle sınadığı bilgileri okurlarıyla paylaşıyor. “Eril&Dişil Denge – Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı” artırılmış bir farkındalıkla yaşamak, yaşamınızı kolaylaştırıp güzelleştirmek yolunda sizlere ilham verecek.
 

Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı Özeti

Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı Pdf Oku

Eril – Dişil Denge Andan Razı Olarak Yaşama Sanatı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu