Kişisel Gelişim

Şifacının Yolu PDF indir

Şifacının Yolu PDF Oku indir, Şifacının Yolu kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Şifacının Yolu kitabının kapağı ise 184 özelliğine sahiptir. 9786259460017 dilinde yazılmış olan Şifacının Yolu kitabını 04.04.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Şifacının Yolu kitabını PDF indir.

Şifacının Yolu PDF

“…Her alanda kendinin en iyi versiyonuna ulaşabilirsin, fakat hepsini bir sistem içinde hedef belirleyerek yapmalısın.
Eğer fiziksel olarak kendinin en iyi hâlinde olmayı seçersen o senin fiziksel en iyi olma hâlindir. Ya da şu an sahip olduğun işinde kendinin en iyi olma hâlini seçtiğinde o alandaki en iyisi olursun. Aslını söylemek gerekirse bu ayrımı fark ettiğinde kişi kendisini baskı altında hissetmeden kendinin en iyi olma hâline geçiş yapabilir.”
“… Duygular dönüştürülmeden birinin bir konu ile ilgili gerçekten pozitif düşünebilmesi bi hayli zordur. Gün içinde yaşanılan negatifleri kabul etmek ve -mış gibi yapmaya çalışmak belki ilk başlarda ufak bir adım için geçerliliğini koruyabilir. Lakin bunun altındaki duyguları dönüştürmeden sürekli olarak aynı şeyi yapmak birinin ‘çalışıyorum ama dönüşemiyorum’ gibi yanlış bir endişe duymasına neden olabilir. Nasıl ki şükran duymamız gereken şeylere gönülden şükran duymuyorsak, teşekkür etmemiz gereken insanlara canı gönülden kalp titreşiminize teşekkür etmediğimizde teşekkür enerjisi bizim için çalışmıyorsa hadiselerin durumları dönüştürmeden onların pozitif düşünmeyle dönüşebileceğine inanmamız da bir noktada yanlış çalışma metotlarıne yönlendirebilir.”
Şifacının Yolu kendi içinize doğru gerçekleştirebileceğiniz en büyük yolculuk. Bu yolda yalnız değilsiniz. Elinizdeki kitap, kendi yolculuğunuzda yanınızda aolacak.

Şifacının Yolu Özeti

Şifacının Yolu Pdf Oku

Şifacının Yolu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu