Edebiyat

Bir Tarla Kuşunun Anıları PDF indir

Bir Tarla Kuşunun Anıları PDF Oku indir, Bir Tarla Kuşunun Anıları kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Bir Tarla Kuşunun Anıları kitabının kapağı ise 134 özelliğine sahiptir. 9786259809052 dilinde yazılmış olan Bir Tarla Kuşunun Anıları kitabını 14.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Bir Tarla Kuşunun Anıları kitabını PDF indir.

Bir Tarla Kuşunun Anıları PDF


“Sokakta kaza var, ortalık kan revan.
Bir özel araçla bir midibüs çarpışmış. Ortalığa saçılan yaralılardan kendini bilmez yatanlar ve aklı başında olup feryat edenlerle vücudundaki kanı görüp kendini bilmez yatanlara gıptayla bakanların panoramik görünümü bir film platosu hissiyatı veriyor.
Bir aralık kara bulutların gafletinden yararlanan güneş görünüyor yarım çehre. Ceset torbasına konan cenazenin hemen yanında öbekleşen kana, taklalar atarak yan dönmüş midibüsün havada kalan aynasına, ön camı tuzla buz olan diğer araçtan fırlamış jant kapağına vuruyor.”

Çocuk Edebiyatı alanında yayımlanmış eserleriyle tanıdığımız Fatma TUTAK bu kez hikayeleriyle çıkıyor karşımıza. Üstelik kitapta üç tane de masal yer alıyor ama bu kez büyüklere. O heyecan verici, iyimserlik taşan anlatımı burada hiç olmadığı kadar cesur. Bize bizden hikayeleri anlatırken eski hikayecilerin tarzına göz kırparak kalemini ve bundan dolayı okuru üslubunun zirvelerinde dolaştırıyor. Hikayelerin kurgulanmasında meselenin özünü derinden hisseden bir senaryo yazarı var. Satır aralarında aşama aşama geliştirilen düşünceler ve sorgulamalar okuyucuyu gerçek ile kurgu arasında arafta bırakıyor.

Bir Tarla Kuşunun Anıları, adını literatüre yazdırmaya aday bir yazarın kaleminden çıkmış okunası bir eser!

Bir Tarla Kuşunun Anıları Özeti

Bir Tarla Kuşunun Anıları Pdf Oku

Bir Tarla Kuşunun Anıları Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu