Eğitim

Babil’in En Zengin Adamı PDF Oku indir

Babil’in En Zengin Adamı PDF oku indir, George S. Clason tarafından kaleme alınan Babil’in En Zengin Adamı kitabı, 13,5 x 21 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Babil’in En Zengin Adamı kitabı 2018 ebatında olup, 1. Basım Butik tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Babil’in En Zengin Adamı pdf oku, Babil’in En Zengin Adamı PDF yandex, Babil’in En Zengin Adamı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Babil’in En Zengin Adamı PDF Oku

Babil’in En Zengin Adamı
Dünyanın en zengin adamından servet edinme sanatının inceliklerine dair içten öğütler almak ister misiniz? George S. Clason’ın kaleme aldığı Babil’in En Zengin Adamı, Babil’de yaşayan ve kısa bir sürede dünyanın en zengin adamı hâline gelen Arkad’ın finansal varlıklarını nasıl değerlendirdiğine dair ilham verici bir hikâye sunuyor. Kadim zamanlardan günümüze dek geçen zamanda para kazanmanın temel felsefesini öğrenmek istiyorsanız bu eser sizin için biçilmiş kaftan! Gelin, e-kitap olarak da yayımlanan bu eseri daha yakında zamandan gözlemleyelim.

“Babil’in En Zengin Adamı” adlı kitabı neden okumalısınız?
Birbiriyle ilişkili kısa hikâyelerden bir araya gelen Babil’in En Zengin Adamı, Antik Dönem’in en zengin kentlerinden birisi olan Babil’de yaşayan Arkad’ın tecrübelerini odağına alıyor. Arkad’ın gitgide zenginleşmesi, onunla aynı koşullar altında büyümüş olmalarına karşılık onun kadar servet edinmeyi bir türlü başaramamış olan dostlarını şaşırtıyor. Servetine servet katan, cömert ve bir o kadar da alçak gönüllü Arkad, zamanı gelince çocukluk dostları Kobbi ile Bansir’e nasıl servet edinebileceklerinin sırlarını anlatıyor. Yazar, eserinde finansal özgürlüğün evrensel ilkelerini kadim zamanların bilgeliğiyle bir araya getirmiş. Hem para kazanmanın metotlarıni hem mevcut varlıkların nasıl yönetilmesi gerektiğinin ipuçlarını merak uyandırıcı bir biçimde konu alıyor. Siz de finans dünyasına ve kavramlarına keyifli bir giriş yapmak istiyorsanız Babil’in En Zengin Adamı tam size göre! Eserde bulunan kıssalar, birikim ve yatırımlarınızı Arkad’ın öğretileriyle harmanlamanızı sağlamanın bunun yanında para ve statü kavramlarına yönelik bakış açınızı da değiştirebilir.

Kitap ile ilgili diğer bilgiler
1874’te doğan Amerikalı yazar George S. Clason’ın kaleme aldığı Babil’in En Zengin Adamı, 1926 senesinde yani 1929’daki Büyük Buhran’dan tam üç sene önce yayımlanır. Harita yayıncılığı yaparak geçinen ve ilk kez ABD ile Kanada’nın yol güzergâhlarının bulunduğu haritayı yayımlayan Clason’ın Babil’in En Zengin Adamı ile alakalı çalışmaları 1926’dan da eskiye dayanır. Finansal özgürleşme ile ilgilenmeye başlayan yazar, Babil’in En Zengin Adamı olarak anılan eserdeki öğretileri broşürler hâlinde yayımlar. Kısa zamanda finans kuruluşlarınca benimsenen bu fikirler, yatırım tavsiyesi almak isteyen müşterilere ücretsiz bir biçimde sunulur. Yatırım ve tasarrufa ilişkin paha biçilemez öğütler sunduğu söylenen ve yayımlandığı tarihten bu yana hemen hemen bir asır geçen eser, seneler boyunca çok satanlar listelerinde yer alır. Kitap, 2018’de Butik Yayıncılık tarafından Merve Ünsal’ın çevirisiyle basılır. Toplam 152 sayfalık yapıtın başarısının ardında eserde geçen metotlarınin geçerliliklerini hâlâ koruması yatar.

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz
Clason’ın yatırım ve tasarrufa dair ilham verici öykülerini sevdiyseniz alakalı alanda kıymetli bir eser olan Edvin Lefevre’in Bir Borsa Spekülatörünün Anıları isimli e-kitabına bi hayli hızlı bir biçimde ulaşabilirsiniz. Ayrıca ekonomi alanında yayımlanan Para Kazanma ve Kullanma Sanatı, Liderin Elkitabı gibi e-kitapları da inceleyebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu