Kişisel Gelişim

Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın PDF indir

Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın PDF Oku indir, Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın kitabının kapağı ise 216 özelliğine sahiptir. 9786257908672 dilinde yazılmış olan Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın kitabını 18.06.2020 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın kitabını PDF indir.

Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın PDF

Evren kocaman bir yapboz ve bizler de onun parçalarından oluşuyoruz. Ben, içsel yolculuğumda kendi parçalarımı bulmaya çalışırken bunu herkesin yaptığını ve hepimizin parçalarının birbirine benzediğini gördüm. Farklı yerlerdeki parçalarımızı bulmakta zorlandığımız için birimizin bir sorunu, bir gündemi varken diğerimizin değişik bir sorunu, değişik bir gündemi var. Aslını söylemek gerekirse bizler kendi yapbozlarımızı bitirdiğımızda ve parçalarını birbirimizle paylaşımı yaptığımızda bir araya gelen tablo çok daha güzel bir şekil alıyor. Ben bu kitap aracılığıyla kendi yapbozumun en güzel parçalarını size de aktarmak istedim.
Kendi içsel yolculuğumda ve yaptığım çalışmalarda yaşadıklarımı anlatmaya, ufak egzersizler sunarak bu sürece herkesi dâhil etmeye gayret ettim.
Bu kitabı okuduğunuzda, yaşamış olduğum “sevgi ötesi” deneyimi birlikte bir kez daha yaşayacağımıza inanıyorum ve bunu seçiyorum…

Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın Özeti

Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın Pdf Oku

Sevgi Ötesi Enerji Enerjin Kadar Varsın Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu