Hobi

Değerli Taşlar Kitabı PDF Oku indir

Değerli Taşlar Kitabı PDF oku indir, Judy Hall tarafından kaleme alınan Değerli Taşlar Kitabı kitabı, 2013 sayfadan bir araya gelmiştir. Alfa Yayıncılık değeri ile basılan Değerli Taşlar Kitabı kitabı Türkçe ebatında olup, Emel Lakşe tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Değerli Taşlar Kitabı pdf oku, Değerli Taşlar Kitabı PDF yandex, Değerli Taşlar Kitabı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Değerli Taşlar Kitabı PDF Oku

Değerli taşlar ve kullanım alanları ile ilgili geniş bir şekilde bilgiler öğrenmek ister misiniz? Cevabınız “Evet!” ise Değerli Taşlar Kitabı tam da size göre! Kristal uzmanı ve yazar Judy Hall bu kitabında birden fazla kıymetli taşın kullanım alanlarını ve ayrıntı kısmını anlatıyor. Gelin, hep birlikte kıymetli taşların gizemli dünyasına bir göz atalım.

 

“Değerli Taşlar Kitabı” adlı kitabı neden okumalısınız?

Değerli Taşlar Kitabı 15 bölümden oluşuyor ve bu bölümlerde taşlar ile ilgili geniş bir şekilde bilgilerle birlikte araştırmalar anlatılıyor. Eserde taşların insanlar üzerindeki psikolojik, duygusal ve zihinsel etkileri de aktarılıyor. Judy Hall kıymetli taşların oluşumundan şifa güçlerine kadar birden fazla konuyu okuyuculara geniş bir şekilde olarak anlatıyor. Kitapta verilen teorik bilgilerle birlikte okuyucuların taşları tanıyabilmeleri için çeşitli görsellere de yer veriliyor. Yazar bu eserinde şifacılık ile ilgili birden fazla kadim bilgiyi de paylaşıyor. Taşların bakımının nasıl yapılacağından onların şifa ve dekorasyondaki kullanımına kadar araştırılan ve az bilinen konulara da değiniyor. Hall bu kitabı yazarken kıymetli taşlar ile ilgili yaptığı 35 yıllık araştırmalardan ve tecrübelerinde faydalanıyor. Tecrübelerle dolu tüm bu bilgiler taşların kullanımı ile ilgiliki geleneksel ve modern şifacılık metotlarıyle de harmanlanarak aktarılıyor. Böylelikle kıymetli taşlar ve kristallere ilgi duyan okuyucular için eşsiz bir kaynak ve baş ucu kitabı görülmektedirılıyor. Değerli taşların büyülü dünyasına bir yolculuğa hazır olun!

 

Bunları biliyor muydunuz?

Judy Hall’ın kaleme aldığı Değerli Taşlar Kitabı’nın dünya çapında bir milyondan fazla satıldığını biliyor muydunuz? Hall kristal uzmanı, şifacı, astrolog ve yazar olarak bir çok değişik dalda çalışmalar yapar. Watkins Review tarafından yaşayan en ruhani bireyler listesine bir çok kez girmeyi başarır. Değerli taşlar, astroloji ve spiritüel konularda kitaplar kaleme alır. Kitapları dünya çapında 15’ten fazla dile çevrilir ve milyonlarca kopya satar. Emel Lakşe’nin çevirmenliğini üstüne aldığı Değerli Taşlar Kitabı Alfa Yayıncılık tarafından okuyuculara ulaştırılır ve 400 sayfalık kitapta hem pratik hem de teorik bilgiler anlatılır. Aynı zamanda kıymetli taşlar ile ilgili az bilinenler de paylaşılır. İlk basım yılı 2013 olan kitap, hobi kategorisinde çok satan ve okunan kitaplar içinde bulunur.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Judy Hall’ın kaleme aldığı Değerli Taşlar Kitabı’nı beğendiyseniz Hülya Eryiğit’in Şamanik Şifa: Şaman Reiki ve Şifalı Taşlar’ını inceleyebilir bunun bunun yanında Nilgün Oygur’un Bütüncül Şifa – Taşların Gizil Gücüyle Şifalanma Sanatı‘na da inceleyebilirsiniz.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu