Çocuk

Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh PDF indir

Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh PDF Oku indir, Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh kitabı 9789750764479 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 15.10.2024 dilinde yazılmış olan Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh kitabını Hasan Türksel numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh kitabını PDF indir.

Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh PDF

Çözüm Bakanlığı’nın yeniden kurulmasının heyecanını yaşayan Nina, Alfa, Ruben ve Bayan Vis işe koyulmak için sabırsızlanırlar. Uluslararası Topluluk, çözülemeyen son vaka açıklığa kavuşturulunca işe başlayabileceklerini haber verir. 
Çözülemeyen bir vaka mı? Çocuklar Bayan Vis’le birlikte arşivlere dalınca önceki Çözüm Bakanlığı’nın asla çözemediği, 1953 tarihli bir vaka olduğunu keşfederler: Öldürülen Ev Sahibi ve Kaybolan Van Gogh Resmi Vakası.
Hemen işe koyulurlar fakat eski zamanlardan bilgi toplamak pek kolay değildir. Bunun yanı sıra Gümüş Adamlar hâlâ peşlerindedir. Çocuklar fark edilmeden vakayı çözebilecekler midir?
 

Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh Özeti

Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh Pdf Oku

Çözüm Bakanlığı ve Kaybolan Van Gogh Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu