Edebiyat

Eflal 4 (Özel Kutulu Set) PDF indir

Eflal 4 (Özel Kutulu Set) PDF Oku indir, Eflal 4 (Özel Kutulu Set) kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Eflal 4 (Özel Kutulu Set) kitabının kapağı ise 448 özelliğine sahiptir. 9786256205048 dilinde yazılmış olan Eflal 4 (Özel Kutulu Set) kitabını 15.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Eflal 4 (Özel Kutulu Set) kitabını PDF indir.

Eflal 4 (Özel Kutulu Set) PDF

Kutu İçeriği: Ciltli kitap, özel kesim ayraç, 5 adet karakter kartı, imzalı poster, özel tasarım defter
 
“Kaosun içinde büyüyen insanlar, ne zaman dingin bir suda yüzse boğulurdu. Bazılarımızın ruhu gürültüye o kadar aşinaydı ki bir parça sakinlik gördüğümüzde sese ihtiyaç duyar ve o sesi çıkartmak için boğazımıza uzanan eller kendi ellerimiz olurdu.”
Eflâl…
Mazinin prangalarından kurtulur ve kalemi eline alarak geleceğini kendi elleriyle yazar.
Lâl…
Bazı vedaların kendisiyle verdiği savaşla olduğunu anlar ve bu savaşı dişiyle tırnağıyla kazanır.
Eflâl’in kaderin onu yanlış kapıya yönlendirmesiyle başlayan hikâyesi onlarca insanın yaşamını değiştirir. Bu değişim hepsinin yaşamını farklı açılardan etkilemeye devam ediyordir. Sona ulaşan yolculuklarında, pusulası kendi kalbi olanların yolu yeniden kesişecektir.
Hayat önlerine her zaman bir set çekse de el ele o zorluğun üzerinden atlayan Akdoğanların sınavı onları bambaşka noktalara götürür. Beraber göğüs gerdikleri bir yolculuğun sonunda bir kez daha sağ çıkabilecekler midir?

Eflal 4 (Özel Kutulu Set) Özeti

Eflal 4 (Özel Kutulu Set) Pdf Oku

Eflal 4 (Özel Kutulu Set) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu