Çocuk

Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) PDF indir

Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) PDF Oku indir, Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) kitabı 15.10.2024 sayfadan oluşmakta ve 136 boyutundadır. Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) kitabının kapağı ise 9786259782133 özelliğine sahiptir. Gökçe Akgül dilinde yazılmış olan Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) kitabını Senem Kale numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) kitabını PDF indir.

Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) PDF

ATATÜRK, ülkemizin Kurtuluş Savaşı’nı anlatan Nutuk’u en fazla çocuklar ve gençler için yazmış; 100 yıl sonra doğan çocuklar, bu ülkenin hangi şartlar altında kurulduğunu bilsin istemiştir. İşte bu yüzden, Cumhuriyet’in emanet edildiği çocuklara Nutuk’u gerçekten anlatmalıyız.
Geleceğimize Nutuk, 19 Mayıs 1919’da başlayan şanlı destanımızı çocukların hayalinde daha iyi canlandırabilmesi için, çizgi roman diliyle yazıldı ve resimlendi. Atatürk’ün yaşamı ve Nutuk’un yazıldığı zamanda dünya çapında neler olduğunu anlatan bölümlerle zenginleştirildi.
Nutuk, hiç unutulmaması gereken şanlı bir destan, bir milli miras, demokrasinin nasıl kazanılacağına, cumhuriyetin nasıl kurulacağına, en ümitsiz zamanlarda bile başarıya nasıl ulaşılabileceğine dair eşsiz bir rehber.

Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) Özeti

Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) Pdf Oku

Geleceğimize Nutuk (Çizgi Roman) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu