PDF Kitap

Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 PDF Oku indir

Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 PDF oku indir, Demet Ekmekçioğlu tarafından kaleme alınan Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 kitabı, 96 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 kitabı 13,5 x 19,5 ebatında olup, 2024 Kronik Kitap tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 pdf oku, Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 PDF yandex, Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Son Tablet – Yeraltı Sırları 1 PDF Oku

Kronik Çocuk, yeni serisi Yeraltı Sırları’yla meraklı kâşifleri tarihte bir yolculuğa davet ediyor! Demet Ekmekçioğlu’nun kaleme aldığı Yeraltı Sırları serisi, Deniz Avcıer’in çizimleriyle hayat buluyor.

Serinin ilk kitabı Son Tablet, yaz tatilinde arkeolojinin inceliklerini öğrendikten sonra yaşamı değişen Doğa’nın maceralarını konu ediniyor.

Teyzesi ve kuzeni Eylül’le keyifli bir tatil planı yapan Doğa, beklenmedik bir anda hiç bilmediği bir dünyaya adım atıyor. Arkeolojik kazı alanında bulunan gizemli bir tablet, solak olduğu için yazı yazmaktan nefret eden Doğa’ya çiçeği burnunda bir bakış açısı kazandırıyor. Doğa, hem eskiçağlardaki bireylerin yaşantısına dair yeni gelişmeler öğrenirken hem de kendini keşfettiği keyifli bir yolculuğa çıkıyor.

Arka Kapak:

Kronik Çocuk’tan tarihin izinde yolculuk yapmaktan hoşlananlar için çiçeği burnunda bir seri: Yeraltı Sırları! Demet Ekmekçioğlu’nun yazıp Deniz Avcıer’in resimlediği serinin ilk kitabı Son Tablet, yaz tatili için teyzesi ve kuzeni Eylül’ün yanına giden Doğa’nın yaşamının beklenmedik bir biçimde değişmesini konu alıyor.
Solak olduğu için yazı yazmaktan nefret eden ve kitap okumaktan hiç hoşlanmayan Doğa, bu yaz tatilinde âdeta kendini yeniden keşfediyor. Arkeolojik kazı alanında bulunan gizemli bir tablet sayesinde eskiçağlarda yaşamış bireylerin hikâyelerine tanık olan Doğa, hem macera dolu bir tatil yapıyor hem de arkeolojinin inceliklerini öğreniyor. Yazı tarihinin izinde keşiflerle dolu bir yolculuğa çıkan Doğa’nın hikâyesi, meraklı okurlar için ufuk açıcı bilgiler sunuyor.

 

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu