Eğitim

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı PDF Oku indir

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı PDF oku indir, Nazlı Uzunali tarafından kaleme alınan Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitabı, Epsilon Yayınevi – Dale Carnegie Dizisi sayfadan bir araya gelmiştir. Dale Carnegie değeri ile basılan Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitabı 2016 ebatında olup, Meltem Erkmen tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı pdf oku, Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı PDF yandex, Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı PDF Oku

İnsanları etkileme hususunda yeni teknikler öğrenmeye ve bunu ikili ilişkilerinizde uygulamak ister misiniz? Cevabınız “Evet!” ise Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı tam size göre bir eser! Dünyaca tanınan kişisel gelişim uzmanı Dale Carnegie kitabında dost kazanma ve insanlar içindeki ilişkileri düzenleme yolunda mühim ipuçları veriyor. Gelin, bu bilgilendirici ve bir o kadar da enteresan esere birlikte göz atalım.

 

“Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı” adlı kitabı neden okumalısınız?

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı’nda 304 sayfa boyunca ilişkilerde dönüşüm ve gelişim yolunda yapılması gereken birden fazla konuya değiniliyor. Aynı zamanda iletişim ve ilişkiler gibi konularda günlük yaşamda uygulanabilecek birden fazla kural ve teoriye de yer veriliyor. Zihinsel ve fiziksel becerilerin nasıl kullanılacağından doğru iletişim tekniklerine kadar geniş bir yelpazede birden fazla araştırılan konuya değiniliyor. Dale Carnegie verilen bilgilerin bunun yanında, kendi yaşamı içinde karşı karşıya geldiğı hadiseleri ve tecrübelerini de aktarıyor. Birçok konunun aktarıldığı kitapta birden fazla tanınmış düşünürün farklı alanlardaki söz ve anıları da okuyuculara aktarılıyor. Bunların bunun yanında okuyuculara sohbet havasında ve sade bir üslup kullanılarak birden fazla öneri sunuluyor. Carnegie, iletişim ve eyleme geçme hususunda yardımcı olmak amacı taşıyor. Böylelikle her okurun kendinden bir parça bulacağı ve üzerine notlar almak isteyeceği unutulmaz bir eser görülmektedirıyor. Eserin kişisel gelişim alanına ilgi duyanlar için eşsiz bir kaynak olduğunu düşünüyoruz.

 

Bunları biliyor muydunuz?

Dale Carnegie’in 1936 senesinde basılan Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı’nın dünya çapında 30 milyonun üzerinde satıldığını biliyor muydunuz? Carnegie yazarlık dışında kişisel gelişim uzmanı ve iletişim danışmanı olarak da çalışır. İletişim ve kişisel gelişim alanında dünya çapında birden fazla dile çevrilen ve çok satan kitaplar kaleme alır. Yazarın yayımlanan birden fazla eseri Türkçeye de çevrilir. Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı, Meltem Erkmen editörlüğünde Nazlı Uzunali’nin katkılarıyla Türkçeye aktarılır. 2016 senesinde basılan eser insanları etkileme sanatı üzerine yol gösterir. Epsilon Yayınevinin basımını üstüne aldığı eser kişisel gelişim alanında yayımlanır ve okuyucular tarafından büyük beğeni toplar.

 

Bu kitabı sevenler için diğer önerilerimiz

Dale Carnegie tarafından kaleme alınan Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı’nı beğendiyseniz kişisel gelişim bölgesindeki Söz Söyleme ve İş Başarma Sanatı ve Daha Mutlu Bir Hayat için 10 Adım eserlerine de inceleyebilirsiniz.

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu