Ekonomi

Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri PDF indir

Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri PDF Oku indir, Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve 1. Hm. Kağıt boyutundadır. Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri kitabının kapağı ise 304 özelliğine sahiptir. 9786254412332 dilinde yazılmış olan Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri kitabını 15.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri kitabını PDF indir.

Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri PDF

FİRMALARDA KREDİ ANALİZİ kitabında, kredi değerlendirme faaliyeti ile ilgilenen, başta bankacılar, kreditörler, kredi derecelendirme kuruluşları, mali analiz çalışması yapanlar olmak üzere bu konulara ilgi duyan her türlü kesime, teori ve pratiği birleştirerek nasıl etkin, hatasız ve bi hayli hızlı analiz yapılabileceğinin teknikleri anlatılmaktadır.
Firmaların mali tabloları incelenirken, yapılan bilanço makyajları ve bunların nasıl anlaşılacağı, aktarma ve arındırma çalışmalarından sonra yaşanan mali tabloların nasıl yorumlanması gerektiği, kredi gereksiniminin nasıl görülmektedirılacağı ve bu ihtiyacın nasıl kredilendirilmesi gerektiği ayrıntılı olarak açıklanmaktadır.
Kredi değerlendirmede kantitatif ve kalitatif tekniklerin nasıl uygulanacağının anlatılmasının bunun yanında, bunun yanı sıra farklı örneklerle kreditörlerin karşılaşabilecekleri her türlü olaya değinilmekte ve bu olaylar vaka çalışmaları ve çözümleriyle pekiştirilmektedir.
 
• Ekonomik görünümün incelenmesi
• Sektörel değişiklikların kredi analizine etkileri
• Firmanın faaliyet döngüsünün bilinmesi
• Bilanço makyajlarının görülmektedirılması
• Firmanın kısa vadeli kredi gereksiniminin tespiti
• Firmanın uzun vadeli kredi gereksiniminin finanse edilmesi
• Riskler ve risklerin azaltılması
• Özellik gösteren sektörlerin analizi
• Erken ikaz sinyallerinin bilinmesi

Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri Özeti

Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri Pdf Oku

Firmalarda Kredi Analizi Firmalarda Kredi Değerliliğinin Ölçülmesi ve Kredilendirme Teknikleri Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu