Tarih

Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) PDF indir

Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) PDF Oku indir, Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) kitabı 9786256228092 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 15.10.2024 dilinde yazılmış olan Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) kitabını Arif Kaplan numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) kitabını PDF indir.

Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) PDF

İnsanoğlunun tarih sahnesine çıkışıyla birlikte var olan, tarih boyunca kabileleri, toplumları ve medeniyetleri şekillendiren başlıca hadiselerden biri: Savaş…
 
Tarihin akışına doğrudan etki eden en büyük savaş ve muharebelere soluksuz bir yolculuk sizi bekliyor. Milattan önce 490 senesinde Antik Yunan’dan başlayarak 1991’de Orta Doğu’ya geleceğiniz, hemen hemen 2.500 yılı kapsayan bu nefes kesici macerada kahramanların yükselişine, imparatorlukların çöküşüne, talihin kan ve çelikle yeniden yazıldığı cephelere bizzat tanık olacaksınız.
 
100 Büyük Savaş, orduları dağıtan stratejileri, imparatorlukları deviren taktikleri, zekâ ve cesaretleriyle tarihin akışını değiştiren cesur önderlerin ortaya çıkışını tüm çıplaklığıyla gözler önüne çıkarıyor. Leonidas ve 300 Spartalısının Thermopylae’deki efsanevî fedakârlıklarından Hannibal’in Alpleri cüretkârca geçişine, Sultan Alparslan’ın Malazgirt’te Anadolu’nun kapılarını Türklere açışından II. Mehmet’in İstanbul’u fethederek Fatih oluşuna, Napoléon’un Austerlitz’deki ustalığından Rommel’in Afrika çöllerindeki mücadelesine uzanan elinizdeki bu kitap, okuyucusunu dünyanın dört bir yanındaki savaş alanlarına götürüyor.
 
Osprey Resimli Tarih Dizisi’nin beşinci kitabı 100 Büyük Savaş hepsi renkli 100 özel çizimiyle savaş alanının dehşetengiz atmosferini yaşamanızı sağlıyor. Dünya tarihine yön veren dev mücadeleleri daha iyi anlamak için uygun bir giriş kitabı olan 100 Büyük Savaş, savaş tarihine merak duyan herkese sürükleyici ve aksiyon dolu bir deneyim sunuyor.

Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) Özeti

Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) Pdf Oku

Dünya Tarihine Yön Veren 100 Büyük Savaş (Ciltli) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu