PDF Kitap

Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 PDF Oku indir

Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 PDF oku indir, Rumeysa Gülhan tarafından kaleme alınan Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 kitabı, 464 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Athica Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 pdf oku, Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 PDF yandex, Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Hapisteki Emanet – Karadeniz Serisi 1 PDF Oku

Kimliğini, ailesini, doğup büyüdüğü Karadeniz’i geride bırakıp İstanbul’a gelen Kurt Atabey başarılı bir savcıdır fakat bir günbeklemediği bir biçimde cezaevine girer.

 

Çocukluğundan bu yana üvey annesinin şiddetiyle büyüyen Beliz Yargıcı babasının cezaevine girmesiyle daha çok sarsılır, çaresizce ortada kalır. Babasının yokluğunda üvey annesi tarafından sokağa atılır. Her şeyin cehenneme dönüştüğünü düşündüğü bir anda tüm dünyası tamamen değişir.

 

Ve bir gün, cezaevinde babasının görüş günündeyken yan masadan büyük bir gürültü duyulur. Beliz korkuyla yan masaya baktığında heybetli, saçı sakalı birbirine karışmış olan o adamla göz göze gelir, kalbi korkuyla çarpar.

 

İşte şimdi kader onlar için ağlarını örmeye başlamıştır… Kaderin onlar için çok değişik planları olsa da ikisi de bunu bilemez… Beliz babasının kendisini hiç tanımadığı bu yabancıya emanet edeceğinden habersizdir…

 

Bu iki gencin yaşayacağı aşk hem yakacak hem kül edecektir…

 

Bir Karadeniz hikâyesi…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu