PDF Kitap

En Büyük Sır PDF Oku indir

En Büyük Sır PDF oku indir, David Icke tarafından kaleme alınan En Büyük Sır kitabı, 2. Hamur sayfadan bir araya gelmiştir. Destek Yayınları değeri ile basılan En Büyük Sır kitabı 600 ebatında olup, 2024 Gizem Karahasanoğlu İnce tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda En Büyük Sır pdf oku, En Büyük Sır PDF yandex, En Büyük Sır PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

En Büyük Sır PDF Oku

GERÇEKLERİ ÖĞRENMEK CESARET İSTER!

 

En Büyük Sır, David Icke’ın, Galler Prensesi Diana cinayeti dahil, enteresan bilgiler içeren, en kuvvetli ve çarpıcı kitabı.

Icke güvenilir kaynaklara dayanarak bu kez, gizli bir ırkın binlerce senedir dünyayı nasıl kontrol ettiğini açıklıyor. Bu ırkın, bir çok ilahi dini de yaratmakla kalmadığını, insanlığı hem zihinsel hem duygusal baskıya maruz bırakan ruhsal ve ezoterik bilinci de yaydığını anlatıyor. Hıristiyanlığın ve diğer dinlerin gerçek kökenlerine dair yıkıcı iddialarda yer alırken, dünyanın neden müthiş bir değişim ve dönüşüm sürecine girdiğini açıklayan bilimsel gerçekleri de belgeliyor. Britanya Kraliyet Ailesi’nin enteresan sırlarını ifşa ediyor. Kapsamlı araştırmalar ve mühim bağlantılarla, Diana’nın 1997 senesinde Paris’te nasıl ve neden öldürüldüğünü bambaşka yönleriyle sorguluyor.

En Büyük Sır, yaşamınızı değiştirecek benzersiz bir kitap ve okurlarını bu komploya karşı harekete geçirmeye yönelik bir çağrı. Bu kitabı okuyan hiç kimse için hayat eskisi gibi olmayacak.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu