PDF Kitap

Para Bilinci PDF Oku indir

Para Bilinci PDF oku indir, Nevşah Fidan tarafından kaleme alınan Para Bilinci kitabı, 344 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Para Bilinci kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Destek Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Para Bilinci pdf oku, Para Bilinci PDF yandex, Para Bilinci PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Para Bilinci PDF Oku

KENDİ DEĞERİNİZİ BİLDİĞİNİZDE PARA DA SİZE AKAR.

Para Bilinci, yalnızca finansal özgürlüğe ulaşmanın yollarını değil, paranın kişisel değerimizle ve bilinç düzeymizle olan ilişkisini de gözler önüne çıkarıyor. Bu kitap, para bilincinizi geliştirip yaşam standardınızı yükseltirken, hayal ettiğiniz yaşamı inşa etmenize yol gösterecek bir rehber.

 

İşlevsiz düşünme alışkanlıklarını değiştirme bölgesindeki 20 yılı aşkın deneyimiyle dünya çapında bir otorite olan Nevşah Fidan Karamehmet size finansal özgürlüğe giden yolda sıra sıra eşlik ediyor. Zenginlik ile varlık içindeki farkı açıklarken finansal başarıya ulaşmanın zihin yapımızla doğrudan ilişkili olduğunu savunuyor. Düşüncenin ve meditasyonun gücünü tercih ederek yaşamınızdaki para akışını dengelemenin sırlarını paylaşıyor. Hayatınızı manalı aktivitelerle doldurmak ve ustaca bir yaşam sürmek için çiçeği burnunda bir yolculuğa çıkarıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu