Bilim & Mühendislik

Bin Beyin PDF Oku indir

Bin Beyin PDF oku indir, Jeff Hawkins tarafından kaleme alınan Bin Beyin kitabı, 256 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Bin Beyin kitabı 13,5 x 19,5 ebatında olup, 2024 Yakamoz Yayınları tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Bin Beyin pdf oku, Bin Beyin PDF yandex, Bin Beyin PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Bin Beyin PDF Oku

“Beynin mimarisine dair büyüleyici bir görüşe sahip, akıllı makinelerin geleceği ile ilgili cezbedici ipuçlarıyla dolu bir kitap…”
Bill Gates
Jeff Hawkins ve ekibi, insan beyninin, dünyanın bir modelini oluşturmak için haritaya andıran yapıları kullandığını keşfetmekle kalmadı, bunun bize nasıl sirayet ettiğini ortaya koydu. Hawkins’in keşfi dünyayı nasıl algıladığımız, neden benlik algısına sahip olduğumuz ve üst düzey düşüncenin kökeni ile ilgili mühim soruları yanıtlıyor.
Jeff Hawkins, bu kitapla, bir sinirbilimci ve bilgisayar mühendisi olarak beyin ve yapay zekânın geleceği ile ilgili devrim yaratacak bir teori ortaya koyuyor.

Bin Beyin, zekâ kavramını anlamlandırmakta bir devrimin habercisi, kelimenin her anlamıyla büyük düşünen bir kitap…

Bu kitabı uyku vaktinde okumayın. 
Korkutucu olduğu için değil, kitap yüzünden kâbuslar görmeyeceksiniz. Ama o kadar canlandırıcı ki aklınızı heyecan verici ve kışkırtıcı bir fikirler girdabına dönüştürecek; uyumak yerine aceleyle dışarı çıkıp birilerine anlatmak isteyeceksiniz.
 
Richard Dawkins

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu