Kişisel Gelişim

Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi PDF indir

Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi PDF Oku indir, Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi kitabı The Happy Empathy: A Survival Guide for Highly Sensetive People sayfadan oluşmakta ve 120 boyutundadır. Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi kitabının kapağı ise 9786259993560 özelliğine sahiptir. 25.10.2023 dilinde yazılmış olan Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi kitabını Anıl Ceren Altunkanat numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi kitabını PDF indir.

Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi PDF

Ağır duyguları taşımaktan kurtulun, varlığınızı onurlandırın ve empat olmanın armağanlarını kucaklayın!
 
Otobüste, toplantıda, iş yemeğinde veya büyük aile buluşmalarında, nerede olursanız olun insanlarla bir araya geldikten sonra kendinizi yorgun hissediyor olabilirsiniz. Başkalarının duygusal geçişlerini hissediyor ve bundan bunalıyor olabilirsiniz. Ne yazık ki kendilerinin ve başkalarının duygularıyla dans etme becerisinden yoksun bir çok empat, derin hassasiyetlerini bir armağan değil bir lanet olarak deneyimler. İyi haber: Kendinizi eve kapatmak ve kaderinize küsmek zorunda değilsiniz. Mutlu Empat size empatik hassasiyetlerinizi anlama ve yönetme hususunda işinizi kolaylaştıracak öneriler sunuyor.
 
Yüksek hassaslık ve hassaslık, kıymetli bir armağan olabilir fakat bu armağanı nasıl kullanabileceğinizi öğrenmek mühimdir. Bu kitap, stresi ve dikkat dağınıklığını azaltırken bir empat olarak becerilerinizi kullanmanıza ve güçlendirmenize yol gösterecek.

Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi Özeti

Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi Pdf Oku

Mutlu Empat Hassas İnsanlar İçin Hayatta Kalma Rehberi Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu