Kişisel Gelişim

Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak PDF indir

Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak PDF Oku indir, Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak kitabının kapağı ise 256 özelliğine sahiptir. 9786052237441 dilinde yazılmış olan Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak kitabını 17.05.2019 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak kitabını PDF indir.

Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak PDF

Kişilerin umutlarına göre söz verip korkularına göre hareket ettiği bir zamandayiz. İnsanların umutlarına göre hareket edebilmesi için kararlı tutumlar sergilemesi gerekmektedir. Hatırlanmalıdır ki; “İmkânsız ile olabilecek arasındaki fark birinin kararlılığıdır.”
“Her mücadele, her yenilgi bizim yaşam becerilerimizi artırır. Yani bizi daha iyi olmaya zorlayan dostlarımızdır. Dönersek, vazgeçersek veya onlardan kaçarsak geleceğimizi fırlatıp atmışız demektir.” Vazgeçmek; “Sevdiklerimizin gereksinimlerini çalmak demektir.”
Değiştiremeyeceğimiz bir geçmiş geride dururken, şekillendirip sahip bulunacağımız bir gelecek bizleri bekliyor. Ayağa kalkın ve yeniden başlayın… “ŞİMDİ”
Kunter KURT

Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak Özeti

Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak Pdf Oku

Duygu ve Davranışlarımızın Patronu Olmak Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu