Kişisel Gelişim

Çocuk Aklına Yolculuk PDF indir

Çocuk Aklına Yolculuk PDF Oku indir, Çocuk Aklına Yolculuk kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Çocuk Aklına Yolculuk kitabının kapağı ise 120 özelliğine sahiptir. 9786258089745 dilinde yazılmış olan Çocuk Aklına Yolculuk kitabını 01.12.2022 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çocuk Aklına Yolculuk kitabını PDF indir.

Çocuk Aklına Yolculuk PDF

Bu kitap pandemi gerçeği ile her gün bir bilinmezlik ve yeni koşulların meydana geldiği şimdilerde zorluklara dayanıklı çocuk yetiştirirken kuvvetlik yaşayan ebeveynlere ışık tutacak; bunun bunun yanında çocuk ruh sağlığı alanında çalışan uzman kişiler için de terapi odalarında bir başucu kaynağı olarak bulunacaktır.
Bu kitapta “Değişime direnç ve korkular ile yüzleşilmesi”; “Bekleme ve sabretme becerilerinin geliştirilmesi”, “yeni durumlara ayak uydurabilme ve birey olabilme”, “uyum sağlama becerisi”, “düşüncelerin davranışlar üzerine etkisi”, “özkontrol, dikkat eksikliği”, “akran zorbalığı”, “boşanma durumuna yaklaşım”ı örnekleyen metaforik hikayeleri bulacaksınız. Kuşkusuz yerinde ve doğru biçimde kullanıldığında metaforlar; rahatsız etmeden mesajını danışana iletir ve değişimi sağlayacak iç görü ve düşünceleri şekillendirir. Alanımıza katkısı ve kitaptaki yalın dili için Murat hocamızı kutlarım.

Çocuk Aklına Yolculuk Özeti

Çocuk Aklına Yolculuk Pdf Oku

Çocuk Aklına Yolculuk Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu