Kişisel Gelişim

Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz PDF indir

Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz PDF Oku indir, Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz kitabının kapağı ise 154 özelliğine sahiptir. 9786059438346 dilinde yazılmış olan Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz kitabını 13.11.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz kitabını PDF indir.

Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz PDF

Yaşamını anlamlandırma yolunun kapısında ne kadar yoruldun? Ter döktün, kıvrandın? Kaç gece ağladın farkında mısın? Kaç ihanete uğradın? Kaç defa yanıldın? Tilin çırpınışların acıların kaynağında ne olduğunu anlamak için ne kadar kafa yordun? Kaç defa başladığın yere geri döndün? Kaç defa hikayen yarım kaldı? Kaç defa yalnız bırakıldın? Bu kitapta yazanların hepsi bizim hikayemiz. Atalarının, büyük annenin büyük babanın, büyük büyük annenin,büyük büyük babanın ve şimdi BEN’im ve de SEN’in …

Her insan yaşam macerasınde şu soruyu sormalı kendine. “Sahip olduğum her şeyi yitirdiğimde, beni ayakta tutacak, hayata bağlayacak, yaşamıma anlam katacak olan nedir?

Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz Özeti

Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz Pdf Oku

Aynı Yağmur Altında Farklı Islanıyoruz Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu