Hobi

Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk PDF indir

Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk PDF Oku indir, Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk kitabı 9786259510842 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 16.10.2024 dilinde yazılmış olan Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk kitabını Orhan Efe Özenç numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk kitabını PDF indir.

Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk PDF

Efsunculuğa ve Büyü Zanaatına Başlamak İçin Bilmeniz Gereken Her Şey

“Efsunculuk”, kimileri için gece gökyüzünde süpürgelerle uçan ve ışıltılı bir asadan kıvılcımlar saçan bireylerin fantastik fotoğraflarıne ilham verebilecek bir sözcüktür. Bazıları ise Efsunculuk yapan bireyleri farkında olmadan karanlık sanatlarla ilişkilendirerek tüm Efsuncuların çevrede dolaşıp önüne gelene büyü yaptığına veya sevmedikleri kimselerin başına bela açmak için başka “karanlık yöntemlerden” istifade ederek uğursuzluğun habercisi olduklarına inanır.

Oysa Efsunculuk, hayal ürünü bir kavram olmadığı gibi başlangıcından beri yapısı gereği kötü niyetli olmayan, canlı, doğa temelli bir ruhanî zanaattır. Bunun yanında, resmî tarihte ve popüler kültürde böylesi yanlış anlamaların süregelmesi sebebiyle, birden fazla açıdan benzersiz bir din, tüm sihir geleneklerini etkileyen bir fenomen ve Efsunculuğun alt dallarının en tanınmışı konumundaki Wicca’nın (Vika) takipçileri kendilerini Efsuncu olarak bile tanımlamamaktadır. Bunun yanı sıra Efsunculuk, kapsamı onu keşfetmeye yeni başlayanlar için bunaltıcı olabilecek kadar muazzam genişlikte bir konudur ve neyin “doğru” neyin “yanlış” olduğu üzerinde sayısız teoriye ev sahipliği yapmaktadır. Bu durum, ekoller arası ayrışmayı derinleştirdiği kadar, sıradan bireylerin Efsunculuğa olan itimadını da zedelemektedir.

Kitapları tüm dünya çapında 7 dile çevrilen ve 1 milyondan fazla adet satan yazar Lisa Chamberlain’ın kaleme aldığı Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk, işte tüm bu çatışmayı ve kavram kargaşalarını bittirmek, üstelik de sihre dair en tarafsız, bütüncül ve gerçeklere dayalı yaklaşımı size özlü bir bağlam içinde sunabilmek için devreye giriyor.

Bu eşsiz rehberde bulunan,
• Efsunculuğun ortaya çıkış süreci ve Batı Efsunculuğunun doğuşu
• Sihir, büyü ve efsun türlerinin tanım ve tasniflerinin kültürel kökenleri
• Antik çağlardan günümüze efsunculuğun tarihçesi
• Çağdaş Efsunculuğun ve Zanaat’ın asli şekillerinin genel yapısı
• Günümüzde uygulandığı şekliyle Efsunculuk ile ilgiliki doğru zannedilen yanlışlar
• Wicca, Geleneksel Efsunculuk ve Eklektik Zanaat ekollerinin kapsamlarındaki temel inançlar, uygulamalar ve ayrımlar
• Sihrin “neden” ve “nasıl”larının altında yatan kavramlar
• Görselleştirme, çağrı ve mum sihri gibi birkaç yaygın büyü tekniğine kısa bir bakış
• Yeni başlayanlar için örnek sihirsel çalışmalar ve Efsunculuğun dinamikleri
• Bu konuları daha fazla araştırmak isteyenler için ilave okuma önerileri

Ve daha nice konuveyair pratik bilgilerle, sihir ile ilgiliki meraklı sorularınızın yanıtını bulacak, Efsunculuk yolculuğunuza başlangıç yapmak adına ihtiyaç duyduğunuz tüm entelektüel ve ruhanî müktesebata bu sayede ulaşım sağlayacak ve Zanaat bünyesindeki istikametinizi belirlemek adına her daim başvurabileceğiniz bir başucu kitabına sahip olacaksınız!

Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk Özeti

Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk Pdf Oku

Yeni Başlayanlar İçin Sihir ve Efsunculuk Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu