PDF Kitap

Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine PDF Oku indir

Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine PDF oku indir, Ahmet Acar tarafından kaleme alınan Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine kitabı, 184 sayfadan bir araya gelmiştir. 2. Hamur değeri ile basılan Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine kitabı 13,5 x 21 ebatında olup, 2024 Epsilon Yayınevi tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine pdf oku, Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine PDF yandex, Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

Özümün Yedi Rengi – Dünya ve Ötesi Üzerine PDF Oku

“Dünyanın daha çok zekâya değil, daha çok sevgi dolu akla ihtiyacı var.”

C.G.Jung, “Kendi içine giren, eli kulağında olanı el yordamıyla aramalı, taştan taşa ilerleyerek yolunu bulmalı,” diyor günlüğünde. Dünyanın bütün kadim öğretilerinde de benzer tavsiyelere rastlayabilirsiniz: Kendini bulma yolculuğu, içeriden başlayan ve bir spirale dönüşerek bütünü sarmalayan bir rota takip eder.

Ahmet Acar, sürdürülebilirlik ve “ekolojik” yapılar üzerine çalışırken aynı izlek ile görmeye başladığı “egolojik” yapıları da “zahiri ve dahili” bu iki disiplinden edindiği bilgi ve birikimleriyle sorguluyor. Özümün Yedi Rengi ile hikâyeleşen tüm sorular, okuruna yanıtlar için ipuçları sunmakla kalmıyor, yeni sorular üretmeyi ve birlikte düşünmeyi de sağlıyor.

“Kitapları, tecrübeleri, doğayı ve etrafındaki her şeyi sezgisel ve doğal donanımlarıyla okuyanlar, kendilerini kendilerine çağırır O’nun içinde erir ve eşsiz bir kanal olurlar. Sonra da ödünç aldıklarını biriktirip başka yerlere naklederler.

Bir nokta gelir ki, nakledilen yol kaybolur. Yol bir noktadır, kendine çağıran. İçinden sonsuz doğru geçer…”

 

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu