Kişisel Gelişim

Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı PDF indir

Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı PDF Oku indir, Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı kitabının kapağı ise 224 özelliğine sahiptir. 9786055448400 dilinde yazılmış olan Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı kitabını 10.11.2023 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı kitabını PDF indir.

Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı PDF

Hızlı okuma artık ulaşılamaz bir hedef değildir; yaşamsal bir gerekliliktir. Her insan öğrenebilir, amaçlarına daha kısa bir sürede etkili biçimde ulaşabilir. Kendini bu yönde geliştirmek isteyen her yaş grubuna açık ve cazip bir yoldur. Okul çağındaki öğrencilerimiz çok daha bi hayli hızlı ve etkin okudukları gibi başarıyı da yakalayacaklardır. Hem bi hayli hızlı okuyarak hem de anlayarak okumak olabilecek mü? 
Uzun senelerın getirdiği tecrübelerin ve uygulamaların birikimi bu kitapla hem olabilecek, hem zevkli hem de çok keyifli.
Hepinizin bildiği gibi okumak ise yaşamın en mühim etkinliklerinden biridir; özellikle de şimdilerde. Artık yalnızca okumak da yetmiyor. Günlük yaşamımızda bi hayli hızlı okumalara ihtiyaç duyuyor ve okuduğumuzu da anlamak istiyoruz. Bunun bunun yanında bi hayli hızlı okuma kavramıyla ülkemiz hemen hemen 40 yıl önce tanıştı. Dünyanın bu kavramla tanışması ise ikinci Dünya savaşına kadar dayanıyor. 
Çocuklar! İlk başta zor gibi gözükse de inanın uyguladıkça bunun o kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kitaptaki bölümler, sizi zaman içinde bi hayli hızlı ve iyi bir okuyucu yaparak okuma zevkinizi arttıracaktır. Hızlı okumanın bir mucize olmadığını, iyi bir çalışmayla ulaşılabilecek güzel bir hedef olduğunu size  ispatlayacaktır. Çalışmamızda çeşitli fıkralar, atakelimeleri ile tekerlemeler tercih ederek evrensel metinler arasına kendi kültürel değerlerimizi de serpiştirdik ve belli bir bi hayli hızlı okuma motifi oluşturduk. 
Hızlı okumaya hazırlanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Sadece bi hayli hızlı okumak değil okuduğunuzu da anlamak istiyorsanız elinizdeki kitap sizin için tek rehberdir.

Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı Özeti

Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı Pdf Oku

Çağdaş Metotlarla Hızlı Okuma ve Anlama Sanatı Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu