PDF Kitap

The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı PDF Oku indir

The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı PDF oku indir, Garth Ennis tarafından kaleme alınan The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı kitabı, Mat Kuşe sayfadan bir araya gelmiştir. Athica Yayınları değeri ile basılan The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı kitabı 152 ebatında olup, 2024 Ozan Çağatay tarafından yayınlanmıştır. Yazımızda The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı pdf oku, The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı PDF yandex, The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı PDF Drive gibi indirme linklerini kullanabilirsiniz.

The Boys Cilt 1 – Oyunun Adı PDF Oku

CAN ACITACAK

Kostümlü̈ kahramanların göklerde süzüldüğü ve maskeli kanun koruyucuların geceleri kol gezdiği bir dünyada birileri “süpoların” yoldan çıkmayacağına emin olmak zorunda. Öyle birileri var.

 

Billy Butcher, Küçük Hughie, Mother’s Milk, Fransız ve Female’den bir araya gelen The Boys, çok tehlikeli insanlardan bir araya gelen, CIA’in desteklediği bir ekip. Her biri kendini dünyanın en tehlikeli kuvvetiyle mücadele etmeye adamış durumda: Süper güç. Bazı süper kahramanlar gözlenmelidir. Bazıları kontrol edilmelidir. Ve bazılarının da –arada bir– denklemden çıkarılması gerekir.

 

İşte o noktada The Boys devreye giriyor.

 

Dynamite Entertainment, Garth Ennis (Preacher, The Punisher) tarafından yazılan ve Darick Robertson (Transmetropolitan, Wolverine) tarafından çizilen bu ünlü serinin ilk koleksiyon cildini sunuyor.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu