Kişisel Gelişim

Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet PDF indir

Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet PDF Oku indir, Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet kitabının kapağı ise 124 özelliğine sahiptir. 9786052294826 dilinde yazılmış olan Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet kitabını 15.08.2022 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet kitabını PDF indir.

Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet PDF

Hayatta herkes başarılı olmayı bu kadar çok isterken, neden yalnızca bazı bireylerin hedefledikleri başarıya ulaşabildiğini araştıran bu kitap, size başarının önündeki önüne geçerin neler olduğunu ve bu önüne geçerin nasıl ortadan kaldırılabileceğini gösterecek.
Kitap, yapılan bilimsel araştırmalar ve örneklerden yardım alarak hem bakış açınızı değiştirecek hem de kendinizi keşfetmenizi sağlayacak. Aslını söylemek gerekirse farkında olduğunuz, fakat nedenini bir türlü çözemediğiniz poblemlerin neden ortaya çıktığını öğrendikten sonra biraz şaşıracak, ardından daha iyi, daha başarılı, daha sağlıklı ve mutlu bir hayata yelken açacaksınız.

Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet Özeti

Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet Pdf Oku

Pozitif Psikolojiyle Başarıyı Keşfet Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu