Ekonomi

ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme PDF indir

ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme PDF Oku indir, ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme kitabının kapağı ise 100 özelliğine sahiptir. 9786259953441 dilinde yazılmış olan ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme kitabını 25.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme kitabını PDF indir.

ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme PDF

Alanında ülkemizdeki ilk eser olan bu kitapta  kârlılığı ve  faydaları zor somutlaştırılan projelerinizin kârlarının , Yatırım Verimlilikleri’nin (ROI) rakamsal olarak nasıl ölçülebileceğinin metodolojisi ve uygulama pratikleri bulunmaktadır. Dünyada proje ölçümlemesinin bu spesifik alanında en fazla sayıda projeye danışmanlık yapmış Jack J. Phillips ve Patricia Pullam Phillips’in Phillips ROI MethodologyTM adımları ile, bu alanda Türkiye’de en fazla sayıda projeye danışmanlık yapmış Yekta Özcan Özözer’in uygulama ipuçları, Stil Mağazacılık şifrketinda yaşanan vakalar ve mizahi tiplemelerin ifadeleri pratik metotlarla ve sade bir dille  aktarılmıştır. 
 
Kitaptaki metodoloji ile: 
 

Ana Okulları ve İlk Okullar
Ortaokullar, Liseler ve Meslek Liseleri 
Üniversiteler’de ölçümlemeler uygulayabilirsiniz.
STK, Kamu, Özel Sektör Kurumları’nın:
Ar-Ge, Çevik Dönüşüm
Teknoloji, Dijital Dönüşüm, Bilgi Sistemi
Satış, Pazarlama, Reklam 
Tüm İnsan Kaynakları ve Eğitim
Operasyon, Lojistik, Tedarik Zinciri, Süreç İyileştirme
Mali İşler ve Finans 

Sürdürülebilirlik  alanları dahil her türlü çalışmalarınızı, projelerinizi, yatırımlarınızı ölçümleyebilir, kârlılığını ve verimliliğini hesaplayabilirsiniz.
 
 

ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme Özeti

ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme Pdf Oku

ROI – Eğitim, İK, Teknoloji, Sürdürülebilirlik Yatırımları Verimliliğini Ölçme Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu