Bilim & Mühendislik

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF indir

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF Oku indir, Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası kitabının kapağı ise 120 özelliğine sahiptir. 9786257463942 dilinde yazılmış olan Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası kitabını 24.04.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası kitabını PDF indir.

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF

Eğlenceli görünen dijital dünyanın derinliklerinde sırlar saklıdır ve sırların mutlaka ortaya çıkmak gibi kötü huyları mevcuttur.
Dijital Dedektifler Asya ve Emre, dijital dünyanın karanlık köşelerinde karşılarına çıkan sırları çözmek için kolları sıvamışlardır. Çektiği videolarla hayvanseverlerin gönlünü kazanan bir sosyal platform fenomeninin garip davranışları dikkatlerinden kaçmaz. Lakin fenomenin sırlarını çözmek sandıkları kadar kolay olmayacaktır.
Dijital dünyanın cazibesine kapılmadan nasıl güvenli bir biçimde gezinebileceğini öğreneceğin heyecan dolu macera için Dijital Dedektifler seni bekliyor.
 

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası Özeti

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası Pdf Oku

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu