Psikoloji

Sert Öz Şefkat PDF indir

Sert Öz Şefkat PDF Oku indir, Sert Öz Şefkat kitabı 9786259835679 sayfadan oluşmakta ve Karton Kapak boyutundadır. Sert Öz Şefkat kitabının kapağı ise TÜRKÇE özelliğine sahiptir. 07.10.2024 dilinde yazılmış olan Sert Öz Şefkat kitabını Bahar Ulusoğlu numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sert Öz Şefkat kitabını PDF indir.

Sert Öz Şefkat PDF

“Bu olağanüstü kitapta Kristin Neff hem hassas 
hem de sert şefkatin gerçek doğasına ışık tutarak kadınları ataerkilliğe karşı koymaları için güçlendiriyor. Yaralarımızı iyileştirmemiz ve daha eşitlikçi, sevgi dolu bir dünya yaratmamız için kuvvetli araçlar sunuyor.”

Tara Brach
 
 
Öz şefkat, tüm görkemli kusurlarımızla kendimizi kabul etmemizi sağlasa da arada bir kendimizi zarardan ve adaletsizlikten korumak, kendi ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek için bir başkasına hayır demek ve kendimizi gerekli değişimler için motive etmek maksadıyla cesurca hareket etmemiz gerekir. Cinsiyet rolleri; kadınların öfkeli, sert yahut kuvvetli değil, yumuşak ve besleyici olması gerektiğini dayatır. Lakin daha mutlu, verimli ve sağlıklı bir hayat sürdürmek ve bunun yanı sıra dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için sert ve hassas öz şefkatin enerjileri, tıpkı yin ve yang gibi dengelenmelidir.

Kristin Neff, bu kitapta zengin araştırmalara ve kişisel yaşam öyküsüne dayanarak kadınların başarıyı yakalamak, ilişkilerinde özgün olmak, kişisel sınırlarını koruyabilmek ve öz saygılarını yükseltmek için nasıl sert ve hassas öz şefkati kullanabileceklerini gösteriyor. Çoğu kadının doğasının bir parçası olan sertliği ve gücü yeniden bulması ve kabul etmesi için kuvvetli bir klavuzluk sunuyor. 
 
Kristin Neff, Texas Üniversitesi’nde Eğitim Psikolojisi Doçenti olarak görev yapmaktadır. Öz şefkat incelemelerinda öncüdür ve öz şefkat üzerine ilk deneysel çalışmaları gerçekleştirmiştir. Birçok ülkede öz şefkat eğitimleri vermeye devam ediyordir.

Sert Öz Şefkat Özeti

Sert Öz Şefkat Pdf Oku

Sert Öz Şefkat Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu