Hobi

Durugörü (Kehanet) PDF indir

Durugörü (Kehanet) PDF Oku indir, Durugörü (Kehanet) kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Durugörü (Kehanet) kitabının kapağı ise 136 özelliğine sahiptir. 9786253745639 dilinde yazılmış olan Durugörü (Kehanet) kitabını 11.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Durugörü (Kehanet) kitabını PDF indir.

Durugörü (Kehanet) PDF

C. W. Leadbeater’ın kaleme aldığı bu kitap, kehanetin doğasını ve çeşitlerini derinlemesine inceleyerek okuyuculara değişik bir bakış açısı sunuyor. Durugörü- Kehanet, yalnızca açık seçik görme manasına gelmekle kalmaz, bunun yanı sıra ruhsal bir görüş yahut fiziksel algılamadan değişik bir güçtür. Kitap, basit kehanet çeşitlerinden uzayda ve zamanda kehanete kadar geniş bir yelpazeyi kapsar.
 
Kehanetin doğası ile ilgili derinlemesine bilgi verirken, bunun yanı sıra gelişmiş kehanet metotlarıni de inceler. Kehanet üzerine yapılan bu kapsamlı çalışma, ruhsal arayış içinde olanlar ve metafizik alanına ilgi duyanlar için vazgeçilmez bir kaynaktır. Leadbeater’ın akıcı ve etkileyici üslubuyla kaleme aldığı bu kitap, kehanetin gizemli dünyasına meraklı herkes için bir başvuru niteliği taşımaktadır.

Durugörü (Kehanet) Özeti

Durugörü (Kehanet) Pdf Oku

Durugörü (Kehanet) Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu