Bilim & Mühendislik

İnsan Nasıl Kendisi Olur? PDF indir

İnsan Nasıl Kendisi Olur? PDF Oku indir, İnsan Nasıl Kendisi Olur? kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. İnsan Nasıl Kendisi Olur? kitabının kapağı ise 576 özelliğine sahiptir. 9786054137695 dilinde yazılmış olan İnsan Nasıl Kendisi Olur? kitabını 11.09.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. İnsan Nasıl Kendisi Olur? kitabını PDF indir.

İnsan Nasıl Kendisi Olur? PDF

Benlik, hemen herkesin aşina olduğu fakat tanımlaması
ve anlaması zor bir kavramdır. Öncü araştırmacı Roy F.
Baumeister’ın imzasını taşıyan bu kitap, insan benliğinin
panoramik bir görüntüsünü sağlamak maksadıyla geniş bilgi birikimini sentezliyor. İnsan benliğinin nasıl geliştiğini ve işlediğini, neden var olduğunu ve yaşam yolculuğunda hangi problemlerle karşı karşıya geldiğını inceleyerek bu konulara yeni bir ışık tutuyor.

Kendini tanımanın faydaları nelerdir ve ne kadar ulaşılabilir? Tek bir benliğimiz mi var, yoksa birden fazla mı? Benlik ve toplumun ilişkisi nedir? Roy F.Baumeister, 28 kısa bölümden bir araya gelen kitabında tüm bu karmaşık kavramları netlik ve içgörü ile açıklıyor. Hem bireylerin hem de kültürlerin gelişmesini sağlamada benliğin oynadığı merkezi rolü ortaya koyuyor.
 

İnsan Nasıl Kendisi Olur? Özeti

İnsan Nasıl Kendisi Olur? Pdf Oku

İnsan Nasıl Kendisi Olur? Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu