Kişisel Gelişim

Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu PDF indir

Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu PDF Oku indir, Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu kitabı 04.04.2023 sayfadan oluşmakta ve 96 boyutundadır. Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu kitabının kapağı ise 9786053048398 özelliğine sahiptir. Alain De Botton dilinde yazılmış olan Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu kitabını Dilek Şendil numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu kitabını PDF indir.

Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu PDF

İkinci dereceden denklemler, biyomühendislik, ekonomi veya sırıkla atlama gibi kısıtlı teknik alanlarda kendimize güvenmek için olağanüstü zaman harcıyoruz. Lakin çok daha kapsamlı kapsamlı bir güven gereksinimini gözden kaçırıyoruz. Bize birden fazla alanda hizmet edebilecek, mesela davetlerde yabancılarla konuşurken, birine evlenme teklif ederken, birlikte seyahat ettiğimiz bir yolcudan müziği kısımasını isterken veya dünyayı değiştirirken ihtiyaç duyabileceğimiz türde bir güven.
 
Bu kitap, yaşamımızda özgüvenin neden eksik olduğuna ve onu nasıl artırabileceğimize dair kapsamlı bir rehber. Potansiyelimizi gerçekleştirmenin önünde engel teşkil eden esas meseleleri nazik ve şakali bir dille irdeleyen, özgüvenin Tanrı vergisi değil de öğrenilen bir beceri olduğunu öğreten bir yol arkadaşı. 
 
Alain de Botton öncülüğünde kurulan The School of Life (Hayat Okulu) aracılığıyla bir araya getirilen Özgüvene Dair kitabının amacı, zorlu yaşamımızı kolaylaştırmak ve cesaretimizi yükseltmek için ihtiyaç duyduğumuz duygusal desteğin dışarıda değil, tamamen içimizde olduğunu hatırlamaktır. Kendimize güvenmek, doğuştan gelen bir beceri değil de pratikle inşa edebileceğimiz bir alışkanlık olduğundan, Hayat Okulu’nun desteğiyle     kalıcı ve sürdürülebilir özgüveni yakalamak olabilecek. Hem ufkumuzu açan hem de eğlendiren bu rehber aracılığıyla empati duygumuz gelişirken kendimize karşı daha anlayışlı, şefkatli ve iyimser bulunacağımız bir yolda yürümek daha kolay.

Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu Özeti

Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu Pdf Oku

Özgüvene Dair / The School of Life / Hayat Okulu Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu