Kişisel Gelişim

Kendini Fethet PDF indir

Kendini Fethet PDF Oku indir, Kendini Fethet kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Kendini Fethet kitabının kapağı ise 111 özelliğine sahiptir. 9786256320567 dilinde yazılmış olan Kendini Fethet kitabını 26.08.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Kendini Fethet kitabını PDF indir.

Kendini Fethet PDF

Dünya yaşamındaki adı Burcu Koç olan yazar; on yıl süren derin meditasyon, zihin arıtma çalışmaları ve yaşam boyu tecrübeleri neticesinde, yaşam macerasınize ışık tutma niyetiyle bu eseri kaleme aldı. Yazara Deva Abhaya ismini, katıldığı bir arınma kampı sürecinde; ülkesinden ayrılıp, tüm eski yaşamını arkasında bırakmış bir ermişin yanında otuz yılını geçirmiş talebelerinden birisi layık görmüştür. Deva Abhaya, Sanskritçe kökenli bir addır ve “Kutsal Cesaret” manasına gelmektedir.

Kendini Fethet’meye cesaret eden yazar, elinde tuttuğun bu kitapla sana; dünyanın en sıradan, en basit en beklentisiz, en etiketsiz, en maskesiz ve tüm bunların getirisi olarak en huzurlu, en dingin insanı olmanın anahtarlarını sunuyor. Tabi sen bunun olmasına izin verirsen.

Kendini Fethet Özeti

Kendini Fethet Pdf Oku

Kendini Fethet Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu