Sosyoloji

Sosyoloji PDF indir

Sosyoloji PDF Oku indir, Sosyoloji kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sosyoloji kitabının kapağı ise 384 özelliğine sahiptir. 9786257990134 dilinde yazılmış olan Sosyoloji kitabını 14.10.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sosyoloji kitabını PDF indir.

Sosyoloji PDF

Gün geçmiyor ki herhangi bir toplumsal problem ile ilgili görüşlerine başvurmak ve konu ile ilgili “bilimsel” bir bakış açısı ortaya koymak üzere bir sosyolog veya bir sosyal bilimci ekrana, mikrofona veya kamusal bir alana davet edilmemiş olsun. Konuşmacılar “sosyolojik açıdan …” diye başlayarak konuyu kendi bilimsel bilgi birikimlerine, tecrübelerine arada bir de değerlerine göre açıklarlar. Konuşmaya bu biçimde start verilmesi, konuşulanların sosyolojik olduğu manasına gelmez. Lakin cümleye “sosyolojik olarak”, “sosyolojik açıdan” gibi ifadelerle başlamak, söylenen ne olursa olsun onu bilimsel bir kılıfa bürümekte, kendi başına konuşulanı bilimsel ve sosyolojik yapabilmekte gibidir…
 
Bu kitap, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerine işin pek de böyle olmadığını göstermeyi ve toplumsal yaşamın sosyolojik analizinin nasıl olabilecek bulunacağını göstermeyi denemektedir.

Sosyoloji Özeti

Sosyoloji Pdf Oku

Sosyoloji Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu