Kişisel Gelişim

Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç PDF indir

Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç PDF Oku indir, Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç kitabı TÜRKÇE sayfadan oluşmakta ve Kitap Kağıdı boyutundadır. Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç kitabının kapağı ise 136 özelliğine sahiptir. 9786256468610 dilinde yazılmış olan Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç kitabını 09.08.2024 numarasıyla kontrolünü yapabilirsiniz. Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç kitabını PDF indir.

Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç PDF

Hiç, yaşamın boyunca bir şeylerden kaçtığın hissini duyumsadığın oldu mu?
 
Ya da..
 
Hep bir şeyleri kovalarken ve hep bir şeylerin yahut birilerinin peşinde koşarken, neden sürekli olarak bir kovalamacada olduğunu ve gerçekte neyin peşinde olduğunu düşündüğün bir anda buldun mu kendini?
 
Ne enteresan değil mi?
 
Hayatımızı çoğunlukla, ya hep bir şeylerden kaçarak veya hep bir şeyleri kovalayarak tüketir dururuz.. Oysa tam anlamıyla neyin peşinde bulunduğumuzu yahut neyden kaçtığımızı bile bilmeden sürüp gider bu koşturmaca..
 
Ben sana, insan hep “kendinden” kaçar ve aslında kovaladığı şeyin, “kendisinde” olduğunu bilmeksizin sürekli olarak bir şeylerin peşinde koşar desem.. Ne dersin?
 
Biliyorum.. Şimdi olabileceken “bu da ne demek oluyor?” diye geçiriyorsundur içinden.. Hakkın var elbet..
 
Bunu öğrenmeye hakkın var.. Bilmeye hakkın var.. Ve bilerek yaşamaya, daha yüksek bilinçte doğmaya hakkın var..
 
Bu kitap, sana bunu vadetmiyor tabi ki! Bu kitabın hiçbir taahhüdü yok! Sadece sana, senin yaşam yolculuğunda kısa süreliğine eşlik edip, olabildiğince ve yapabildiği kadar “yoluna ışık tutmaya” ve bir ayna misali, sana “sende olanı” göstermeye niyetli bir kitap bu.. Belki nokta atışı olmayabilir ve öyle de bir misyonu yok ama kesinlikle sana “seninle alakalı” çok şey katacaktır, izin verirsen..
 
Yeni ve daha yüksek bir bilince evrilmene katkı sağlayacak ve zaten sonrası kendiliğinden gelecek.. Bu kitap yalnızca bir rehber, geçici bir rehber ve bir o kadar da içten ve bilgi ve deneyimlerle yoğurulmuş bir rehber..
 
Hazır mısın yeniden okumaya her şeyi?
 

Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç Özeti

Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç Pdf Oku

Sıradanlıktan Olağanüstülüğe Yeni Yüksek Bilinç Pdf indir

pdf indirme butonu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu